28 Şubat 2014 Cuma

Şıklık ve Rahatlık Barış'tı



     Bu hafta da güzide semtimiz Gaziosmanpaşa'dan Barış abimizin modaya bakışını mercek altına alıyoruz.
Hanımlar yıllardır duymuşsunuzdur; şık ve rahat olunmaz diye, YALAN. Bunun en büyük ispatı canlı kanlı Gaziosmanpaşa'da ikamet etmektedir.
    Eşofman takımı gibi modası geçmiş bir kombin ancak bu kadar güzel yaşatılır. eee vintıç fashion'ın öncüsü olmak da bunu gerektirir. Eşofman takımının rengi her ne kadar resmiyette gri olarak geçse de kirden sararmış alt kısmın üst tarafla zıt bir kontrast yakalaması takdire şayan. Dizlerdeki ve apış arasındaki potlar takıma popart bir hava katarak Barış abinin estetiğe olan duyarlılığını sergilemiş adeta. Aksesuar olarak beyaz bir bakkal poşedi tercihi çok cesurca ama bir o kadar da muhteşem. Üst tarafın yaka kısmındaki saçma sapan detaylar harika ötesi. ama hayran kaldığım kısım ne biliyor musunuz? Bu harika takım ancak bu kadar güzel bir ayakkabı ile kombin edilirdi. Barış abi, yumurta topuk siyah kunduruna ÖL-DÜM be adam HA-Rİ-KA. Eksik kalan detaylara gelince; üst tarafın fermuarı açılıp içinde beyaz bir atletle kombinlenebilirdi, sağ kola altın olmayan ama altın sarısı bir saat çok hoş dururdu.
      Barış abi bu kombini ile halı saha maçı yancısı olabilir, cuma namazına katılabilir, ekmek almaya gidebilir, güneşli bir pazar günü sonunda marinada hırsızlık yapmaya çıkabilir. 8.7/10 Vintıç feyşın seninle bir başka güzel Barış abi!!!

Yazar: adotelli

1 yorum:

  1. Komik yaa
    şu kız nasıl peki http://www.mercanrengi.com/mickylene-delgado

    YanıtlaSil